Vitamín E - tocopherol

Vitamín E - tocopherol

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

 INCI: tocopherol Účel použitia: na ošetrovanie pokožky. Odporúčanie: je nevyhnutnou súčasťou prípravkov určených na ošetrenie pokožky pri akné, dermatitídach, ekzémoch a zle sa hojacich ranách. Pôsobí tiež ako vynikajúci antioxidant, stabilizuje rad látok a predlžuje trvanlivosť kozmetických preparátov. Pridáva sa do nich v koncentrácii 0,4 - 20%. 

7,90 € s DPH

EAN: A2016

Dostupnosť: Skladom

 

Popis: vitamín E vo forme olejového roztoku acetátu tokoferolu.

 

Účinky: podporuje látkovú výmenu a regeneráciu pokožky, pôsobí hojivo.

 

Fyzikálne vlastnosti: bezfarebná až slabo žltá hustá olejovitá kvapalina, rozpustná v tukoch. Pôsobí ako prirodzený UV-faktor (pohlcuje hlavne UV-B žiarenie!).

 

Upozornenie: neprevyšovat odporúčanú koncentráciu.

Nový komentár

* (Povinné)

Naše vybrané produkty

Prihlásenie