RO z Hroznových jadier - Vitis vinifera seed oil

RO z Hroznových jadier - Vitis vinifera seed oil

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

 INCI: Vitis vinifera seed oil Fyzikálne vlastnosti: svetlo-žltá, olejovitá kvapalina. Kvalita: rafinovanýVlastnosti a použitie: Je riedky, preto je vhodný na riedenie hustejších olejov. Ľahko sa vstrebáva, pokožku zjemňuje, nezanecháva pocit lepkavosti, má dobrú sklznosť. Je vhodný ako nosič účinných látok pri príprave masážnych preparátov aj pre športové masáže. Samostatne je určený na normálnu až mastnú pleť.

4,10 € s DPH

EAN: A1013

Dostupnosť: Skladom

Nový komentár

* (Povinné)

Naše vybrané produkty

Prihlásenie