RO Slnečnicový - Helianthus annuus seed oil

RO Slnečnicový - Helianthus annuus seed oil

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

 INCI: Helianthus annuus seed oil Fyzikálne vlastnosti: sýto-žltá, olejovitá kvapalina s charakteristickou vôňou po slnečnicových semenách. Kvalita: rafinovaný Vlastnosti a použitie: Pridáva sa do kozmetických a masážnych preparátov v koncentrácii do 20%. Vo väčšom množstve pri dlhodobom použití môže vysušovať pokožku, pretože znižuje tvorbu vlastného kožného tuku. Preto sa olej hodí skôr na mastnejší typ pokožky.

6,50 € s DPH

EAN: A1020

Dostupnosť: Skladom

Nový komentár

* (Povinné)

Naše vybrané produkty

Prihlásenie