RO Sézamový - Sesamum indicum seed oil

RO Sézamový - Sesamum indicum seed oil

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

 INCI: Sesamum indicum seed oil Fyzikálne vlastnosti: žltá, olejovitá kvapalina takmer bez vône. Kvalita: rafinovaný Vlastnosti: Veľmi jemný, slabo vysychajúci olej, ktorý vďaka obsahu sezamolu má výrazné antioxidačné účinky. Čistý sezamový olej má prirodzený UV-faktor cca 4. Má regeneračné účinky. Použitie: Pridáva sa do kozmetických a masážnych preparátov. Pri masáži zjemňuje pokožku. Môže sa pridávať aj do zmesi rastlinných olejov za účelom zvýšenia ich trvanlivosti. Vzhľadom na obsah sezamolu, tvorí sézamový olej základ kozmetiky na opaľovanie.

5,50 € s DPH

EAN: A1021

Dostupnosť: Skladom

Nový komentár

* (Povinné)

Naše vybrané produkty

Prihlásenie