RO Ricínový - Ricinus communis seed oil

RO Ricínový - Ricinus communis seed oil

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

 INCI: Ricinus communis seed oil Fyzikálne vlastnosti: bezfarebná až svetložltá, olejovitá kvapalina, takmer bez vône. Kvalita: rafinovaný, farmaceutický. Popis: olej s vyššou hustotou a slabšou vstrebateľnosťou, zjemňuje, udržuje prirodzenú vlhkosť pokožky, pridáva sa do masážnych preparátov na zvýšenie ich hustoty a spomalenie vstrebávania, napríklad pri relaxačnej masáži. 

5,10 € s DPH

EAN: A1018

Dostupnosť: Skladom

Nový komentár

* (Povinné)

Naše vybrané produkty

Prihlásenie