ÉO Myrta - Myrtus communis oil

ÉO Myrta - Myrtus communis oil

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

 INCI: Myrtus communis oil Krajina pôvodu: Chorvátsko Vlastnosti: pri prechladnutí uvoľňuje zanesené dutiny, zmierňuje kašeľ a chrapot, posilňuje steny žíl a kapilár, uvoľňuje svaly pri únave, upokojuje, harmonizuje. Aróma: svieža, trpká, ľahko gáfrová, exotické. 

15,90 € s DPH

EAN: A6076

Dostupnosť: Skladom

Nový komentár

* (Povinné)

Naše vybrané produkty

Prihlásenie