ÉO Amyris - Amyris balsamifera bark oil

ÉO Amyris - Amyris balsamifera bark oil

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

 INCI: Amyris balsamifera bark oil Krajina pôvodu: Haiti Vlastnosti: uvoľňuje pri nervovom napätí, zlepšuje náladu, ukľudňuje a zároveň povzbudzuje, pôsobí afrodiziakálne. Aróma: špecifická drevitá, balzamová. 

8,60 € s DPH

EAN: A6001

Dostupnosť: Skladom

Nový komentár

* (Povinné)

Naše vybrané produkty

Prihlásenie