RO pšeničné klíčky - Triticum vulgare germ oil

RO pšeničné klíčky - Triticum vulgare germ oil

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

 Tento olej je vhodný pre všetky typy pleti, ale najmä pre pokožku suchú, starnúcu, drsnú a aknóznu. V malom, asi 10-20% množstve, sa pridáva do zmesí s inými rastlinnými olejmi pre zvýšenie ich trvanlivosti.

8,80 € s DPH

EAN: A1015

Dostupnosť: Skladom

 

Všeobecná charakteristika: Rastlinné oleje sú viskózne látky získané lisovaním alebo extrakciou zo semien a plodov olejnatých rastlín. V aromaterapii sa rastlinné oleje používajú ako nosiče pre éterické oleje a ďalšie účinné zložky, ale aj samostatne. Majú blahodárny účinok na pokožku aj celý organizmus. Zložením sa podobajú kožným tukom, do pokožky sa teda veľmi dobre vstrebávajú, čo je u minerálnych olejov nemožné. Majú nízku molekulárnu hmotnosť, preto ľahko prenikajú až do medzibunkových priestorov.

 

INCI: Triticum vulgare germ oil

 

Kvalita: Lisovaný za studena.

 

Popis: Pôsobí ako prírodný antioxidant, má nižšiu vstrebateľnosť, pokožku regeneruje, udržuje jej prirodzenú vlhkosť a optimalizuje jej fyziologické funkcie, je vhodný najmä pre pleť suchú, starnúcu, drsnú a aknóznu.
V malom, asi 10-20% množstva, sa pridáva do zmesí s inými rastlinnými olejmi pre zvýšenie ich trvanlivosti.

 

Použitie: Rastlinné oleje, masla a olejové maceráty možno použiť samostane či ako základ pre tvorbu individuálnych kozmetických receptúr. Na dosiahnutie špecifických účinkov ich môžeme obohacovať éterickými olejmi Original ATOK.

 

Upozornenie: V prípade známych alergií na obilniny je pred použitím oleja nutné vykonať skúšku citlivosti kože.

Nový komentár

* (Povinné)

Naše vybrané produkty

Prihlásenie