Vitamín E - tekutý

Vitamín E - tekutý
 
Cena: 7,20 € s DPH
 

 

Medzi významné účinné látky v kozmetike patrí vitamín E, ktorý tu nachádza stále väčšie uplatnenie.
 

 

Vlastnosti a použitie: Vitamín E ponúkame vo forme tokoferolu-acetátu. Bezfarebná až slabo-žltá, hustá olejovitá kvapalina rozpustná v tukoch. Podporuje látkovú výmenu a proces regenerácie pokožky. Pôsobí ako vynikajúci antioxidant, stabilizuje rad látok, zvyšuje dobu trvanlivosti kozmetického výrobku. Je nevyhnutnou súčasťou preparátov, určených na ošetrenie pokožky pri akné, dermatitíde, ekzémoch, zle sa hojacich ranách. Sám pôsobí ako UV-ochranný faktor, kde filtruje hlavne UV-B žiarenie! Do kozmetických preparátov sa pridáva až do koncentrácie 5%. Na trhu sú aj medicinálne prípravky s obsahom vitamínu E až do 20%.

 

Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.
 

« Späť
 

Komentáre - Vitamín E - tekutý

- Žiadne komentáre -