Slnečnicový LSZ

Slnečnicový LSZ
 
Cena: 2,70 € s DPH
 

 

INCI: Helianthus annuus

 

Fyzikálne vlastnosti: sýto-žltá, olejovitá kvapalina s charakteristickou vôňou po slnečnicových semenách.


Bod tuhnutia: cca -17 ° C.


Relatívna hustota: pri 20 ° C cca 0,921 g / cm3.
 

 

Základné obsahové zložky: nenasýtené mastné kyseliny - hlavný podiel kyselina alfa a beta linolová (C18: 2) cca 70%, olejová (C18: 1) cca 18%, vitamíny, karotenoidy a lecitín.

 

Vlastnosti a použitie: Pridáva sa do kozmetických a masážnych preparátov v koncentrácii do 20%. Vo väčšom množstve pri dlhodobom použití môže vysušovať pokožku, pretože znižuje tvorbu vlastného kožného tuku. Preto sa olej hodí skôr na mastnejší typ pokožky.

 

Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.

 

« Späť
 

Komentáre - Slnečnicový LSZ

- Žiadne komentáre -