RO Slnečnicový - Helianthus annuus seed oil

RO Slnečnicový - Helianthus annuus seed oil
 
Cena: 6,50 € s DPH
 

 

INCI: Helianthus annuus seed oil
 

Fyzikálne vlastnosti: sýto-žltá, olejovitá kvapalina s charakteristickou vôňou po slnečnicových semenách.

 

Kvalita: rafinovaný

 

Vlastnosti a použitie: Pridáva sa do kozmetických a masážnych preparátov v koncentrácii do 20%. Vo väčšom množstve pri dlhodobom použití môže vysušovať pokožku, pretože znižuje tvorbu vlastného kožného tuku. Preto sa olej hodí skôr na mastnejší typ pokožky.

« Späť
 

Komentáre - RO Slnečnicový - Helianthus annuus seed oil

- Žiadne komentáre -