RO Sézamový - Sesamum indicum seed oil

RO Sézamový - Sesamum indicum seed oil
 
Cena: 4,90 € s DPH
 

 

INCI: Sesamum indicum seed oil

 

Fyzikálne vlastnosti: žltá, olejovitá kvapalina takmer bez vône.

 

Kvalita: rafinovaný

 

Vlastnosti: Veľmi jemný, slabo vysychajúci olej, ktorý vďaka obsahu sezamolu má výrazné antioxidačné účinky. Čistý sezamový olej má prirodzený UV-faktor cca 4. Má regeneračné účinky.
 

Použitie: Pridáva sa do kozmetických a masážnych preparátov. Pri masáži zjemňuje pokožku. Môže sa pridávať aj do zmesi rastlinných olejov za účelom zvýšenia ich trvanlivosti. Vzhľadom na obsah sezamolu, tvorí sézamový olej základ kozmetiky na opaľovanie.

« Späť
 

Komentáre - RO Sézamový - Sesamum indicum seed oil

- Žiadne komentáre -