RO Rakytníkový LZS - Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

RO Rakytníkový LZS - Hippophae Rhamnoides Fruit Oil
 
Cena: 7 € s DPH
 

 

Má výrazné antioxidačné účinky a blahodarné regeneračné vlastnosti. Podporuje rýchlu obnovu poškodenej pokožky, zjemňuje ju a spomaľuje proces starnutia.

 

Všeobecná charakteristika: rastlinné oleje sú viskózne látky získané lisovaním alebo extrakciou zo semien a plodov olejnatých rastlín. V aromaterapii sa rastlinné oleje používajú ako nosiče pre éterické oleje a ďalšie účinné zložky, ale aj samostatne. Majú blahodarný účinok na pokožku i celý organizmus. Zložením sa podobajú kožným tukom, do pokožky sa teda veľmi dobre vstrebávajú, čo je u minerálnych olejov nemožné.

 

INCI: Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

 

Kvalita: lisovaný za studena.

 

Popis: rastlinný olej rakytníkový žlto-oranžovej farby je špecifický vysokým obsahom karotenoidov, nenasýtených a nasýtených mastných kyselín, vitamínu E a fytosterolov, a tým má výrazné antioxidačné účinky a blahodarné regeneračné vlastnosti. Podporuje rýchlu obnovu poškodenej pokožky, zjemňuje ju a spomaľuje proces starnutia. Možno ho použiť ako nosný základ pre tvorbu individuálnych kozmetických receptúr. Na dosiahnutie špecifických účinkov ho môžeme obohacovať éterickými olejmi Original ATOK.

 

Použitie: jedinečný rastlinný olej s mimoriadnym podielom aktívnych látok určený na bežnú starostlivosť o pokožku celého tela aj tváre, je vhodný najmä na starostlivosť o suchú a zrelú pleť. Chráni, regeneruje a zjemňuje pokožku, prispieva k regenerácii poškodenej kože v dôsledku popálenín, rán, akné a jaziev. V čistej forme sa používa výnimočne. Odporúčaná koncentrácia v kozmetickom preparáte - 10%.

« Späť
 

Komentáre - RO Rakytníkový LZS - Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

- Žiadne komentáre -