RO Karité Bio - Butyrospermum Parkii Butter Extract

RO Karité Bio - Butyrospermum Parkii Butter Extract
 
Cena: 2,90 € s DPH
 

 

Rastlinný olej Karité BIO výrazne vyživuje, zvláčňuje a stará sa o citlivú pokožku tváre a celého tela, Zvyšuje pružnosť a elasticitu, udržuje pokožku hydratovanú.

 

Všeobecná charakteristika: Rastlinné oleje sú viskózne látky získané lisovaním alebo extrakciou zo semien a plodov olejnatých rastlín. V aromaterapii sa rastlinné oleje používajú ako nosiče pre éterické oleje a ďalšie účinné zložky, ale aj samostatne. Majú blahodárny účinok na pokožku i celý organi-zmus. Zložením sa podobajú kožným tukom, do pokožky sa teda veľmi dobre vstrebávajú, čo je u minerálnych olejov nemožné.

 

INCI: Butyrospermum Parkii Butter Extract

 

Kvalita: BIO

 

Popis: 100% prírodný Karité olej sa získava spracovaním bambuckého masla a zachováva si všetky jeho blahodárne účinky - výnimočnú schopnosť chrániť, regenerovať, upokojovať a zjemňovať pokožku, najmä podráždenú a problematickú. Vďaka tekutej forme je však oveľa lepšie roztierateľný a vstrebateľný. Oddelením tuhých zložiek sa zlepšujú jeho výživné vlastnosti a zvyšuje sa podiel omega 6 a 9 mastných kyselín, ktoré zaisťujú pružnosť a pevnosť pleti. Olej podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, pokožku regeneruje a zaisťuje jej spoľahlivú ochranu aj v extrémnych klimatických podmienkach. Výborne pôsobí na vlasovú pokožku, revitalizuje a obnovuje lesk a silu vlasov. Je vyhľadávanou aktívnou zložkou vlasovej, pleťovej a telovej kozmetiky.

 

Použitie a účinky: Jedná sa o rastlinný olej získaný z bambuckého masla, ktorý oddelením tuhých zložiek získava lepšiu vstrebateľnosť, vyššie výživné a ochranné vlastnosti. Je vhodný na každodennú starostlivosť o pokožku tváre a celého tela, najmä detskú, citlivú, suchú, hrubú a podráždenú. Osvedčuje sa k starostlivosti o vlasovú pokožku, vlasy a k starostlivosti pred a po opaľovaní. Pleť zanecháva zamatovo hebkú, vyživenú a matnú.

 

Tip: Olej je vhodný ako účinná zložka vlasových masiek, zábalov a šampónov, obnovuje štruktúru vlasov, dodáva im vitalitu, silu a zdravý lesk. Možno ho aplikovať samostatne, alebo použiť ako základ pre tvorbu individuálnych kozmetických receptúr. Na dosiahnutie špecifických účinkov ho môžeme obohacovať éterickými olejmi Original ATOK. Pri tvorbe individuálnych receptúr je potrebné dodržiavať bezpečné dávkovanie.

 

Poznámka: Odporúčame skladovať pri izbovej teplote. Pri nižšej teplote dochádza k tuhnutiu oleja, čo je jeho prirodzená vlastnosť a teda nie je na závadu.

 

« Späť
 

Komentáre - RO Karité Bio - Butyrospermum Parkii Butter Extract

- Žiadne komentáre -