Mandľový LZS - lisovaný za studena

Mandľový LZS - lisovaný za studena
 
Cena: 6 € s DPH
 

INCI: Prunus dulcis

 

Fyzikálne vlastnosti: svetlo žltá, olejovitá kvapalina, takmer bez vône.

 

Bod tuhnutia: cca -18 ° C.

 

Relatívna hustota: pri 20 ° C cca 0,913 g / cm3.

 

Základné obsahové zložky: nenasýtené mastné kyseliny - hlavný podiel kyselina olejová (C18: 1) cca 71%, linolová (C18: 2) cca 21% a palmitová (C16: 0) cca 6%, vitamíny A a E, lecitín.

Vlastnosti: Veľmi jemný nedráždivý olej, relatívne riedky, ľahko sa vstrebáva do pokožky, dobrá sklznosť pri masáži, regeneračné a upokojujúce účinky.

 

Použitie: Vhodný na ošetrenie suchej a citlivej pokožky, pokožky poškodenej slnečným žiarením. Pre svoju jemnosť sa odporúča na použitie v detskej kozmetike. Je vhodným základom pre prípravu regeneračných krému, olejov a masážnych preparátov.  

 

Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.

« Späť
 

Komentáre - Mandľový LZS - lisovaný za studena

- Žiadne komentáre -