Makadamiový LZS

Makadamiový LZS
 
Cena: 4 € s DPH
 

INCI: Macadamia TERNIFOLIA

Fyzikálne vlastnosti: bezfarebná až slabožltá olejovitá kvapalina s charakteristickou vôňou.

Relatívna hustota: pri 20 ° C cca 0,913 g / cm3.
 

Základné obsahové zložky: nenasýtené mastné kyseliny: hlavný podiel kyselina olejová (C 18:1) cca 58%, palmitolejová (C 16:1) cca 22%, palmitová (C 16:0) cca 8%, linolová (C 18:2) cca 4% , vitamíny E a A.

Vlastnosti: Veľmi jemný olej, ktorý sa vďaka svojmu zloženiu rýchlo vstrebáva do pokožky.  

Použitie: Vhodný ako súčasť kozmetických a masážnych preparátov. Pokožku chráni a regeneruje. Je vhodný ako základ pre vlasové zábaly, vlasom dodáva mäkkosť a lesk. Makadamiový olej je vďaka svojim vlastnostiam stále viac používaný, je výbornou náhradou živočíšneho - norkového oleja.

Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.
 

« Späť
 

Komentáre - Makadamiový LZS

- Žiadne komentáre -