Ľanový LZS

Ľanový LZS
 
Cena: 2,90 € s DPH
 

INCI: Linum usitatissimum

Fyzikálne vlastnosti: vysychavý olej sýtožltej až oranžovej farby.


Bod tuhnutia: cca -23 ° C.


Relatívna hustota: pri 20 ° C cca 0,929 g / cm3.
 

Základné obsahové zložky: nenasýtené mastné kyseliny, najmä kyselina alfa - linolénová (C18: 3) cca 54%, linolová (C18: 2) cca 20% a olejová (C18: 1) cca 16%, lecitín, vitamíny.


Vlastnosti a použitie: Upokojuje podráždenú a zapálenú pokožku. Pridáva sa do masážnych a regeneračných preparátov. Pri dlhodobom použití môže vysušovať pokožku, pretože znižuje tvorbu vlastných kožných tukov. Je vhodný do kozmetických preparátov na mastnú pleť.


Poznámka: Olej vysychá


Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.
 

« Späť
 

Komentáre - Ľanový LZS

- Žiadne komentáre -