Karité - tekuté bambucké maslo

Karité - tekuté bambucké maslo
 
Cena: 3,70 € s DPH
 

INCI: OLEUM BUTYROSPERMI Parkii


Fyzikálne vlastnosti: svetložltá, olejovitá kvapalina.


Bod topenia: cca + 8 - 12 ° C.
 

 

Základné obsahové zložky: mastné kyseliny: hlavný podiel má kyselina olejová (C 18:1) cca 65%, linolová (C 18:2) cca 15%, stearová (C 18:0) cca 8%, vitamíny E a A, nezmydliteľné zložky.

 

Vlastnosti: Veľmi jemný rastlinný tuk s vynikajúcou znášanlivosťou. Tradičný kozmetický preparát v centrálnej Afrike. Pokožku zjemňuje a zvláčňuje a napomáha k stabilizácii jej vlhkosti. Je vhodnou súčasťou regeneračných preparátov na suchú pleť. Je predurčený pre ošetrovanie najmä suchej, zrelej a citlivej pokožky.


Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.
 

« Späť
 

Komentáre - Karité - tekuté bambucké maslo

- Žiadne komentáre -