Jojobový LZS

Jojobový LZS
 
Cena: 16,10 € s DPH
 

INCI: Buxus chinensis

Fyzikálne vlastnosti: tekutý vosk zlatožltej farby, takmer bez vône.


Bod tuhnutia: cca +12 ° C.
 

Relatívna hustota: pri 20 ° C cca 0,864 g / cm3. 

Základné obsahové zložky: vosky z dlho-reťazcových (18 - 22) mastných kyselín a alkoholov, mastné kyseliny, a to predovšetkým gadolejová (C20: 1) cca 70%, eruková (C22: 1) cca 15% a olejová (C18: 1) cca 12% , vitamíny, lecitín.

Vlastnosti: vzhľadom k chemickému zloženiu nežlkne, čistý vosk má prírodný UV - faktor 4, má regeneračné účinky, stabilizuje vlhkosť v pokožke.

Použitie: Je vhodný na akýkoľvek typ pokožky, najmä na suchú, citlivú a aknóznu pleť. Dobre sa rozotiera a nezanecháva lesk na pokožke, ale naopak hodvábny mat. Odporúča sa ako exkluzívna zložka masážnych, regeneračných a opaľovacích prípravkov. Pokožka je pri masáži veľmi poddajná, olej má vynikajúcu sklznosť, svalstvo zostáva vláčne a uvoľnené. Vhodný tiež ako základ pre vlasové zábaly.

Poznámka: Štandardne používané označenie jojobový olej je chemicky nesprávne, pretože vzhľadom k chemickému zloženiu ide o tekutý vosk.

Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.
 

« Späť
 

Komentáre - Jojobový LZS

- Žiadne komentáre -