Gaštanový

Gaštanový
 
Cena: 8,50 € s DPH
 

Rastlinné oleje sú vhodnými nosičmi éterických olejov. Tvoria základ olejových macerátov. Olejový macerát je výluh rastliny v oleji, do ktorého z nej prechádzajú účinné lipofilné látky (rozpustné v olejoch). Tento spôsob extrakcie sa tradične nazýva macerácia. V aromaterapii sú jedinečnou súčasťou masážnych a regeneračných olejov, krémov, balzamov a mastí. 

Fyzikálne vlastnosti: číra, slabo žltá olejová kvapalina. Získava sa macerovaním nastrúhaných plodov pagaštanu konského.

Bod tuhnutia: - 8 ° C.


Relatívna hustota: pri 20 ° C cca 0,92 g / cm3.

Vlastnosti a použitie: Pri pravidelnom vonkajšom použití zlepšuje látkovú výmenu v mieste aplikácie. Je súčasťou kozmetických preparátov pre starostlivosť o dolné končatiny (najmä pre unavené, opuchnuté nohy a pri kŕčových žilách). V prípravkoch vlasovej kozmetiky zlepšuje látkovú výmenu a fyziologické funkcie vlasovej pokožky. Pridáva sa do regeneračných olejov a krémov, určených predovšetkým pre pleť s rozšírenými žilkami. Pri masáži je jemný, dobre sa vstrebáva, nezanecháva lesk.

Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.
 

« Späť
 

Komentáre - Gaštanový

- Žiadne komentáre -