ÉO Myrta - Myrtus communis oil

ÉO Myrta - Myrtus communis oil
 
Cena: 15,90 € s DPH
 

 

INCI: Myrtus communis oil

 

Krajina pôvodu: Chorvátsko

 

Vlastnosti: pri prechladnutí uvoľňuje zanesené dutiny, zmierňuje kašeľ a chrapot, posilňuje steny žíl a kapilár, uvoľňuje svaly pri únave, upokojuje, harmonizuje.

 

Aróma: svieža, trpká, ľahko gáfrová, exotické.
 

« Späť
 

Komentáre - ÉO Myrta - Myrtus communis oil

- Žiadne komentáre -