ÉO Fenikel - Foeniculum vulgare oil

ÉO Fenikel - Foeniculum vulgare oil
 
Cena: 5,60 € s DPH
 

 

INCI: Foeniculum vulgare oil

 

Krajina pôvodu: Maďarsko

 

Vlastnosti: pôsobí antibakteriálne, močopudne a preháňavo, napomáha odkašliavaniu, pomáha pri klimakterických problémoch, nachladnutí, nadúvanie, žalúdočné nevoľnosti a celulitíde.

 

Aróma: sladko korenené, prenikavé, podobné anízu.

 

Upozornenie: dávkovať opatrne, nepoužívať v tehotenstve, v dobe kojenia a pri epilepsii.
 

« Späť
 

Komentáre - ÉO Fenikel - Foeniculum vulgare oil

- Žiadne komentáre -