ÉO Amyris - Amyris balsamifera bark oil

ÉO Amyris - Amyris balsamifera bark oil
 
Cena: 8,30 € s DPH
 

 

INCI: Amyris balsamifera bark oil

 

Krajina pôvodu: Haiti

 

Vlastnosti: uvoľňuje pri nervovom napätí, zlepšuje náladu, ukľudňuje a zároveň povzbudzuje, pôsobí afrodiziakálne.

 

Aróma: špecifická drevitá, balzamová.
 

« Späť
 

Komentáre - ÉO Amyris - Amyris balsamifera bark oil

- Žiadne komentáre -