Bambucké maslo - Shea Butter

Bambucké maslo - Shea Butter
 
Cena: 4,20 € s DPH
 

 

INCI: BUTYROSPERMI Parkii

 

Fyzikálne vlastnosti: belavý až žltkastý pevný tuk.


Bod topenia: cca +36 ° C.
 

 

Základné obsahové zložky: mastné kyseliny - hlavný podiel kyselina stearová (C 18:0) cca 44%, olejová (C 18:1) cca 42% a linolová (C 18:2) cca 8%, vitamíny E a A, alantoín, triterpenalkoholy, estery kyseliny škoricovej, lecitín.

 

Vlastnosti: Veľmi jemný rastlinný tuk s vynikajúcou znášanlivosťou. Tradičná kozmetika v centrálnej Afrike. Pokožku zjemňuje (obsahuje až 12% nezmydliteľných zložiek), správne emulgovaný napomáha k stabilizácii jej vlhkosti. Čistý Shea Butter tuk má prirodzený UV faktor 4.

 

Použitie: Je exkluzívnou súčasťou regeneračných preparátov. Je predurčený pre ošetrovanie najmä suchej a zrelej pokožky, ale aj veľmi citlivej a jemnej pokožky detí. Preparátom dodáva na jemnosti, čo sa zreteľne prejavuje aj na pokožke. Tento nedráždivý tuk je možné používať aj samostatne pri lupienke, atopickom ekzéme a podobne.

 

Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.
 

« Späť
 

Komentáre - Bambucké maslo - Shea Butter

- Žiadne komentáre -