Andská ruža LZS

Andská ruža LZS
 
Cena: 27 € s DPH
 

INCI: Rosa canina (rosa mosqueta)


Fyzikálne vlastnosti: svetlo-žltá, olejovitá kvapalina takmer bez vône.


Relatívna hustota: pri 20 ° C cca 0,930 g / cm3.

Základné obsahové zložky: nenasýtené mastné kyseliny - kyselina olejová (C 18:1) cca 15%, linolová (C 18:2) cca 43% a linolénová (C 18:3) cca 35%, ako aj ďalšie mastné kyseliny až do 5%.


Vlastnosti: Veľmi jemný, na nenasýtené mastné kyseliny bohatý olej. Dobre roztierateľný a vstrebateľný.


Použitie: Vhodný pre suchú, šupinatú a svrbivú pokožku. Vhodný na ošetrovanie "stareckých" hyperpigmentácií a taktiež jaziev po chirurgických zákrokoch. Reguluje produkciu tukových žliaz, vhodný ako súčasť preparátov na akné. Upokojuje a regeneruje. Pridáva sa do exkluzívnych kozmetických preparátov, pravidelné a dlhodobé používanie preukázateľne zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky. Vhodný aj ako súčasť masážnych preparátov.


Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú vždy uvedené na obale výrobku.
 

« Späť
 

Komentáre - Andská ruža LZS

- Žiadne komentáre -