Komentáre - ÉO Myrta - Myrtus communis oil

 

INCI: Myrtus communis oil

 

Krajina pôvodu: Chorvátsko

 

Vlastnosti: pri prechladnutí uvoľňuje zanesené dutiny, zmierňuje kašeľ a chrapot, posilňuje steny žíl a kapilár, uvoľňuje svaly pri únave, upokojuje, harmonizuje.

 

Aróma: svieža, trpká, ľahko gáfrová, exotické.
 

Zatiaľ nie sú vložené žiadne príspevky.
 

Pridať komentár

Meno:






Poznámka: Neradi príspevky moderujeme, ale nemiestne príspevky alebo príspevky mimo tému budú odstránené. Ďakujeme za pochopenie.