Komentáre - ÉO Fenikel - Foeniculum vulgare oil

 

INCI: Foeniculum vulgare oil

 

Krajina pôvodu: Maďarsko

 

Vlastnosti: pôsobí antibakteriálne, močopudne a preháňavo, napomáha odkašliavaniu, pomáha pri klimakterických problémoch, nachladnutí, nadúvanie, žalúdočné nevoľnosti a celulitíde.

 

Aróma: sladko korenené, prenikavé, podobné anízu.

 

Upozornenie: dávkovať opatrne, nepoužívať v tehotenstve, v dobe kojenia a pri epilepsii.
 

Zatiaľ nie sú vložené žiadne príspevky.
 

Pridať komentár

Meno:






Poznámka: Neradi príspevky moderujeme, ale nemiestne príspevky alebo príspevky mimo tému budú odstránené. Ďakujeme za pochopenie.