Komentáre - ÉO Amyris - Amyris balsamifera bark oil

 

INCI: Amyris balsamifera bark oil

 

Krajina pôvodu: Haiti

 

Vlastnosti: uvoľňuje pri nervovom napätí, zlepšuje náladu, ukľudňuje a zároveň povzbudzuje, pôsobí afrodiziakálne.

 

Aróma: špecifická drevitá, balzamová.
 

Zatiaľ nie sú vložené žiadne príspevky.
 

Pridať komentár

Meno:






Poznámka: Neradi príspevky moderujeme, ale nemiestne príspevky alebo príspevky mimo tému budú odstránené. Ďakujeme za pochopenie.